nl en


media/images/slider/omgeving/1.jpg media/images/slider/omgeving/2.jpg media/images/slider/omgeving/3.jpg media/images/slider/omgeving/4.jpg media/images/slider/omgeving/5.jpg media/images/slider/omgeving/6.jpg media/images/slider/omgeving/7.jpg media/images/slider/omgeving/8.jpg

Hanzestad Zwolle, bruisend hart van Overijssel

Geniet van onze stad vanaf het water of op de wal.

Onze gezellige bed & breakfast bevindt zich in hartje centrum van de Hanzestad Zwolle. Vanuit ons pension loopt u zó het bruisende uitgaansleven in. De Melkmarkt en winkelstraatjes zijn om de hoek en u vindt volop leuke restaurantjes, barretjes en uitgaansgelegenheden op loopafstand.

Maar Zwolle biedt meer! Als voormalige Hanzestad is Zwolle van oudsher een echte waterstad. Veel oude grachten en haventjes bieden een fantastische blik op de stad en haar bewoners. Geniet dus ook van Zwolle vanaf het water, bijvoorbeeld door zelf een sloep te huren, of door aan te monsteren op één van de schepen van Rondvaart Zwolle.
U beleeft een dag om nooit te vergeten!

Nog meer uitgaanstips nodig? Bekijk een overzicht van komende evenementen in Zwolle.

B&B 'Onder de Peperbus', ideaal startpunt voor uw bezoek aan Zwolle.

Onze B&B bevindt zich op korte afstand van de meeste Zwolse activiteiten en bezienswaardigheden. Wij verheugen ons op uw bezoek! Direct een kamer reserveren? Informeer naar de beschikbaarheid.


De Librije VVV Zwolle Rondvaart Zwolle boothurenzwolle.nl Rondvaart Den Bosch Grand Café Public Odeon
wachten..
© shortstay-zwolle.nl 2014 | Techniek: paqqa